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ESTER 2024 18 M od ul 9 Gesundheit, Ernährung und Verbraucherbildung im Sachunterricht Health, Nutrition and Consumer Education in Integrated Primary Science and Social Studies Modulart Pflichtmodul M [...] einer gesundheitswissenschaftlich und nachhaltig orientierten Ernährungsbildung (Public Health Nutrition). Schwerpunkte sind dabei die soziokulturellen Voraussetzungen der Entstehung des Essverhaltens
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Wahlpflicht 6 Gesundheitsförderung: Handlungsfeld Ernährung – Theorie & Praxis in Public Health Nutrition 7 2 Wahlpflicht 7 Psychologische Ansätze der Gesundheitsförderung und qualitative Evaluation 7 2
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ER 2023/24 18 M od ul 9 Gesundheit, Ernährung und Verbraucherbildung im Sachunterricht Health, Nutrition and Consumer Education in Integrated Primary Science and Social Studies Modulart Pflichtmodul M [...] einer gesundheitswissenschaftlich und nachhaltig orientierten Ernährungsbildung (Public Health Nutrition). Schwerpunkte sind dabei die soziokulturellen Voraussetzungen der Entstehung des Essverhaltens
fileadmin/content/portal/die-universitaet/dokumente/po-studiengaenge/master-of-education/grundschulen/2023/modulkataloge-frse/lernbereiche/mk-mags-fpo2023-ler.pdf
2024 1 Modulbeschreibungen M od ul 1 Grundlagen der Ernährungs- und Verbraucherbildung Basics of Nutrition and Consumer Education Modulart Pflichtmodul Modulkennnummer 125500100 Leistungspunkte (LP) 15 LP
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2023/24 1 Modulbeschreibungen M od ul 1 Grundlagen der Ernährungs- und Verbraucherbildung Basics of Nutrition and Consumer Education Modulart Pflichtmodul Modulkennnummer 125500100 Leistungspunkte (LP) 15 LP
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Regionen und recherchiert die entsprechenden Zahlen dazu bei der Weltbank in der database „Health Nutrition and Population Statistics“. Falls ihr zusätzliche Hilfe benötigt, könnt ihr von eurer Lehrperson [...] 21,2 21,5 19,8 18,7 17,0 Quelle: http://databank.worldbank.org/data/reports.aspx?source=health-nutrition-and-population-statistics (Zugriff: 9.1.2016) http://www.blikk.it/angebote/modellmathe/ma0030.htm [...] http://data.worldbank.org/maps2015 http://databank.worldbank.org/data/reports.aspx?source=health-nutrition-and-population-statistics 4 Umsetzung in Fächern, Fach- und Bildungsbereichen 320 Arbeitsauftrag
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stressors, thereby moving on the continuum towards health. The fields of physical activity, relaxation, nutrition and activity in a community garden have a demonstrable positive influence on the psychosocial health [...] offers of different areas were examined, which are assigned to physical activity, relaxation, nutrition and the community garden. In order to be able to analyze a comprehensive data situation, the pe [...] cooperation partner and were involved in each of the action fields of physical activity, relaxation, nutrition and community gardening. This sample included 15 participants aged 35 to 61 years, of which two
fileadmin/content/abteilungen/gesundheit/abschlussarbeiten/kohorte-8/abstract-anna-eckler.pdf
„BEST.care – Gesund durch die Pflege“ (BEST.care), which focuses on the target areas of movement, nutrition, stress management and team-building in order to counteract or reduce the work-related health risks
fileadmin/content/abteilungen/gesundheit/abschlussarbeiten/kohorte-7/zusammenfassung-und-abstract-katharina-wilharm.pdf
well as the experience of self-awareness were emphasized as positive. A deepening of the topics of nutrition and stress management as well as carrying out analyses of the individual strains of the participants [...] target groups. An expansion of the initial phase should take place with regard to the topic of nutrition as well as through a focus on the topics of motivation and volition as well as work organization